Η απόλυτη διακριτική ευχέρεια.

Είτε περνάτε χρόνο με τα ιδιαίτερα για εσάς άτομα στη ζωή σας, είτε συναντάτε ένα νέο άτομο, τα τελευταία ακουστικά βαρηκοΐας της Signia ™ σας δίνουν την αυτοπεποίθηση να γνωρίζετε ότι κανείς δεν παρατηρεί καν ότι τα φοράτε.

Ένα από τα μικρότερα ακουστικά βαρηκοΐας στον κόσμο, το Silk είναι έτοιμο να φορεθεί επί τόπου χάρη στα εξαιρετικά μαλακά μανίκια σιλικόνης που του επιτρέπουν να κρύβεται άνετα στο αυτί σας. Η καλή εμφάνιση και η καλή ακοή δεν ήταν ποτέ τόσο γρήγορη και απλή.

Τα Silk Nx με μια ματιά

Επιλογή τηλεχειριστηρίου: Το ακουστικό βαρηκοΐας μπορεί να ελεγχθεί διακριτικά μέσω της εφαρμογής TouchControl και του miniPocket.

Ultra HD e2e: Το Ultra HD e2e είναι το συνεχές, πλήρες εύρος ζώνης, σύνδεσμος από αυτί σε αυτί με επεξεργασία ήχου και ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των ακουστικών βαρηκοΐας.

Μικρόφωνο: Επικεντρώνεται στο ηχείο μπροστά από τον χρήστη ενώ μειώνει τους θορύβους στο παρασκήνιο.

Ασύρματη CROS / BiCROS: Η συσκευή πομπού στέλνει επεξεργασμένα ηχητικά σήματα στο ακουστικό βαρηκοΐας στο άλλο αυτί μέσω e2e wireless 3.0.

Καλώδιο αφαίρεσης: Για απλή αφαίρεση από το αυτί.

Θεραπεία εμβοών: Σήματα θεραπείας εμβοών ή μικτή λειτουργία. Με θεραπεία εγκοπής, έχετε πέντε τύπους στατικού θορύβου και τέσσερα σήματα κύματος ωκεανών.

Αεριζόμενο μανίκι : Εξασφαλίζει αερισμό στο αυτί και ενισχύει την άνεση στη φθορά και την ακρόαση.

Κατεβάστε την εφαρμογή touchControl

  • SHARE:

Διακριτική ρύθμιση: miniPocket

 Η ιδανική λύση για όποιον θέλει διακριτικό, άνετο έλεγχο των ακουστικών βαρηκοΐας χωρίς την ανάγκη για ένα μεγάλο τηλεχειριστήριο ή έξυπνο τηλέφωνο. Αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση, το miniPocket είναι αρκετά μικρό για να τοποθετηθεί σε ένα μπρελόκ, αλλά και αρκετά ισχυρό ώστε να ελέγχει όλες τις βασικές λειτουργίες.

Εφαρμογή touchControl: Πλήρης διακριτική ευχέρεια στην παλάμη του χεριού σας.

 Μετατρέψτε το έξυπνο τηλέφωνό σας σε διακριτικό τηλεχειριστήριο για τα ακουστικά βαρηκοΐας σας: η εφαρμογή touchControl AppTM σας επιτρέπει απολαμβάνετε ένα υψηλό επίπεδο άνεσης κατά το χειρισμό στις άκρες των δακτύλων σας.

Αλλάξτε τα προγράμματα ήχου και ρυθμίστε την ένταση, τα μπάσα και τα πρίμα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο.

Εφαρμογή myHearing

Προσωπική φροντίδα, οπουδήποτε: Η εφαρμογή myHearing σας παρέχει όλα τα εργαλεία υποστήριξης που χρειάζεστε για ένα χαλαρό ταξίδι στην ακοή σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ειδικές ασκήσεις ακρόασης, να συμβουλευτείτε τον οδηγό χρήσης και να συνδεθείτε με τον επαγγελματία της ακοής σας εν κινήσει.

Αλλάξτε τα προγράμματα ήχου και ρυθμίστε την ένταση, τα μπάσα και τα πρίμα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο.