Περισσότερο από ένα ακουστικό βαρηκοΐας

Τα έξυπνα, διακριτικά και ισχυρά ακουστικά βαρηκοΐας Orion 2 Primax είναι ισχυροί συνεργάτες που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε κάθε στιγμή ήχου.

Είναι αρκετά μικρά για να κρύβονται πίσω από το αυτί σας, αυτά τα ακουστικά παρέχουν ακριβώς την ενίσχυση που χρειάζεστε ενώ προσφέρουν υψηλό επίπεδο άνεσης σε κάθε πτυχή.

Ο σχεδιασμός του περιβλήματος εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή, ενώ τα πρακτικά χαρακτηριστικά τους σας προσφέρουν μια υπέροχη εμπειρία ακοής που ταιριάζει στις προσωπικές σας ανάγκες ακρόασης και στις προτιμήσεις ήχου.

Τα Orion 2 με μια ματιά

Ασύρματη σύνδεση: Το e2e ασύρματο 3.0 επιτρέπει την εύκολη ροή ήχου και τη λειτουργία τηλεχειριστηρίου μέσω της εφαρμογής easyTek.

Επιλογή τηλεχειριστηρίου: Το ακουστικό βαρηκοΐας μπορεί να ρυθμίζεται διακριτικά μέσω των εφαρμογών touchControl και miniPocket.

Κατευθυντικά μικρόφωνα: Βελτιώνουν την κατανόηση της ομιλίας σε περιβάλλον θορύβου επικεντρώνοντας στο άτομο που βρίσκεται μπροστά σας.

Επιλογή τηλεχειριστηρίου: Το ακουστικό βαρηκοΐας μπορεί να ελεγχθεί διακριτικά μέσω της εφαρμογής myControl

Μικρόφωνο: Επικεντρώνεται στο ηχείο μπροστά από τον χρήστη ενώ μειώνει τους θορύβους στο παρασκήνιο.

TwinPhone: Το τηλεφωνικό σήμα μεταδίδεται καθαρά από το ένα ακουστικό στο άλλο.

Συσκευή Ηχοκάλυψης Εμβοών: Τέσσερα μόνα ή μικτής φύσης θεραπευτικά σήματα για τις εμβοές. Με πέντε σήματα στατικού θορύβου και τέσσερα σήματα κυμάτων του ωκεανού.

Θεραπεία εμβοών: Θεραπεία εμβοών μόνο σημάτων ή μικτή λειτουργία.

Αξιολογημένα ως IP67: Ανθεκτικά στην υγρασία, τον ιδρώτα, τη σκόνη και τις ακαθαρσίες για μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Διακόπτης Rocker: Για τη ρύθμιση ακουστικών προγραμμάτων ή έντασης.

Κατεβάστε την εφαρμογή touchControl

Φόρτιση

Φορτιστής: eCharger.

Το eCharger επαναφορτίζει και αφαιρεί την υγρασία από τα ακουστικά βαρηκοΐας σας κατά τη διάρκεια της νύχτας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αλλαγή των μπαταριών.

Το eCharger σας γίνεται μεταφερόμενο: Προσαρμογέας αυτοκινήτου.

Ο προαιρετικός προσαρμογέας αυτοκινήτου σας επιτρέπει να πάρετε το eCharger μαζί σας ακόμα και όταν είστε στο δρόμο, για να γεμίσετε τις μπαταρίες των ακουστικών βαρηκοΐας σας όπου κι αν πάτε.

  • SHARE:

Η σύνδεσή σας με το easyTek: TV Transmitter.

Το TV Transmitter* συνδέει τις τηλεοράσεις που δεν έχουν λειτουργία Bluetooth στο easyTek. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να κατευθύνετε ασύρματα τον ήχο απευθείας στα ακουστικά βαρηκοΐας σας και να απολαύσετε πλήρως την αγαπημένη σας ταινία.

Συνοδευτικό μικρόφωνο: VoiceLink.

Το VoiceLinkTM συνδέεται ασύρματα με το easyTek. Όταν δοθεί το μικρόφωνο στον ομιλητή, κατευθύνεται απευθείας η φωνή του στα ακουστικά βαρηκοΐας σας – πράγμα ιδιαίτερα χρήσιμο σε καταστάσεις όπου είναι δύσκολη η ακρόαση, όπως οι συναντήσεις.

Εφαρμογή easyTek: Περισσότερη διακριτικότητα, περισσότερη άνεση, περισσότερες επιλογές.

Η εφαρμογή easyTekTM προσφέρει ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα στο easyTek, ενώ προσθέτει το στοιχείο της διακριτικότητας.

Η εφαρμογή easyTek, ξεπερνώντας ακόμη και το easyTek στις λειτουργίες του, σας επιτρέπει να βλέπετε την κατάσταση των ακουστικών βαρηκοΐας σας στην οθόνη του έξυπνου τηλεφώνου σας, να κατευθύνετε προς εσάς ήχους από πηγές ήχου ή να το χρησιμοποιείτε ως τηλεχειριστήριο. Και επειδή μπορείτε να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις με το έξυπνο τηλέφωνό σας, η αλλαγή των ρυθμίσεων των ακουστικών βαρηκοΐας σας φαίνεται απλά σαν να ελέγχετε τα μηνύματά σας.

Τηλεχειρισμός: easyPocket.

Το κομψό easyPocketTM με τα μεγάλα, πρακτικά κουμπιά του και την ευανάγνωστη οθόνη του κάνει ευκολότερο από ποτέ τον χειρισμό των λειτουργιών των ακουστικών βαρηκοΐας σας.

Διακριτική ρύθμιση: miniPocket

Η ιδανική λύση για όποιον θέλει διακριτικό, άνετο έλεγχο των ακουστικών βαρηκοΐας χωρίς την ανάγκη για ένα μεγάλο τηλεχειριστήριο ή έξυπνο τηλέφωνο. Αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση, το miniPocket είναι αρκετά μικρό για να τοποθετηθεί σε ένα μπρελόκ, αλλά και αρκετά ισχυρό ώστε να ελέγχει όλες τις βασικές λειτουργίες.

Εφαρμογή touchControl: Πλήρης διακριτική ευχέρεια στην παλάμη του χεριού σας.

 Μετατρέψτε το έξυπνο τηλέφωνό σας σε διακριτικό τηλεχειριστήριο για τα ακουστικά βαρηκοΐας σας: η εφαρμογή touchControl AppTM σας επιτρέπει απολαμβάνετε ένα υψηλό επίπεδο άνεσης κατά το χειρισμό στις άκρες των δακτύλων σας.

Αλλάξτε τα προγράμματα ήχου και ρυθμίστε την ένταση, τα μπάσα και τα πρίμα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο.