Αξιοποιήστε στο έπακρο την ημέρα σας.

Καλώς ήρθατε στην επόμενη γενιά της τεχνολογίας ακουστικών βαρηκοΐας με τον έξυπνο σχεδιασμό OneShell. Με τις αξιόπιστες και υψηλής χωρητικότητας μπαταρίες λιθίου τους, τα Cellion™ παρέχουν έως και δύο ημέρες συνήθους χρήσης με μία μόνο φόρτιση, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως η μπαταρία τους εξαντληθεί απρόσμενα. Επιπλέον, η επαγωγική φόρτιση σημαίνει απόλυτη άνεση.

Τα Cellion με μια ματιά

Επιλογή τηλεχειριστηρίου: Το ακουστικό βαρηκοΐας μπορεί να ρυθμίζεται διακριτικά μέσω των εφαρμογών touchControl και miniPocket.

Ασύρματη συνδεσιμότητα: Το ασύρματο 3.0 e2e επιτρέπει εύκολη ροή ήχου και λειτουργία τηλεχειριστηρίου μέσω της εφαρμογής easyTek.

Κατευθυντικά μικρόφωνα: Βελτιώνουν την κατανόηση της ομιλίας σε περιβάλλον θορύβου επικεντρώνοντας στο άτομο που βρίσκεται μπροστά σας.

TwinPhone: Το τηλεφωνικό σήμα μεταδίδεται καθαρά από το ένα ακουστικό στο άλλο.

Ασύρματο CROS/BiCROS: Ο πομπός στέλνει επεξεργασμένα σήματα ήχου στο ακουστικό βαρηκοΐας στο άλλο αυτί μέσω του ασύρματου e2e 3.0.

Αξιολογημένα ως IP68: Ανθεκτικά στην υγρασία, τον ιδρώτα, τη σκόνη και τις ακαθαρσίες για μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου: Με την ενσωματωμένη μπαταρία, το Cellion primax είναι το μόνο ακουστικό βαρηκοΐας που παραμένει φορτισμένο για 24 ώρες με απεριόριστη ροή ήχου. Η υψηλής χωρητικότητας και αξιoπιστίας μπαταρία ιόντων λιθίου έχει χρόνο ζωής 5 χρόνια.

Πλήκτρο επιλογής: Για χειροκίνητη ρύθμιση των προγραμμάτων.

Ανταλλάξιμα εξωτερικά καπάκια: Εάν οι χρωματικές σας προτιμήσεις αλλάξουν, ο Επαγγελματίας Υγείας που εξειδικεύεται σε προβλήματα ακοής – ακοοπροθετιστής μπορεί να αλλάξει το εξωτερικό καπάκι.

MiniReceiver 2.0: Για άριστη απόδοση ήχου. Διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά μήκη και επίπεδα ισχύος S, M, P και HP.

Μοναδικό μονολιθικό κέλυφος: Χωρίς μπαταριοθήκη, χωρίς επαφές: Το ακουστικό είναι έτσι σχεδιασμένο για υπέρτατη άνεση και κομψότητα.

Συσκευή Ηχοκάλυψης Εμβοών: Τέσσερα μόνα ή μικτής φύσης θεραπευτικά σήματα για τις εμβοές. Με πέντε σήματα στατικού θορύβου και τέσσερα σήματα κυμάτων του ωκεανού.

Κατεβάστε την εφαρμογή touchControl

  • SHARE:

Η σύνδεσή σας με το easyTek: TV Transmitter.

Το TV Transmitter* συνδέει τις τηλεοράσεις που δεν έχουν λειτουργία Bluetooth στο easyTek. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να κατευθύνετε ασύρματα τον ήχο απευθείας στα ακουστικά βαρηκοΐας σας και να απολαύσετε πλήρως την αγαπημένη σας ταινία.

Συνοδευτικό μικρόφωνο: VoiceLink.

Το VoiceLinkTM συνδέεται ασύρματα με το easyTek. Όταν δοθεί το μικρόφωνο στον ομιλητή, κατευθύνεται απευθείας η φωνή του στα ακουστικά βαρηκοΐας σας – πράγμα ιδιαίτερα χρήσιμο σε καταστάσεις όπου είναι δύσκολη η ακρόαση, όπως οι συναντήσεις.

Εφαρμογή easyTek: Περισσότερη διακριτικότητα, περισσότερη άνεση, περισσότερες επιλογές.

Η εφαρμογή easyTekTM προσφέρει ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα στο easyTek, ενώ προσθέτει το στοιχείο της διακριτικότητας.

Η εφαρμογή easyTek, ξεπερνώντας ακόμη και το easyTek στις λειτουργίες του, σας επιτρέπει να βλέπετε την κατάσταση των ακουστικών βαρηκοΐας σας στην οθόνη του έξυπνου τηλεφώνου σας, να κατευθύνετε προς εσάς ήχους από πηγές ήχου ή να το χρησιμοποιείτε ως τηλεχειριστήριο. Και επειδή μπορείτε να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις με το έξυπνο τηλέφωνό σας, η αλλαγή των ρυθμίσεων των ακουστικών βαρηκοΐας σας φαίνεται απλά σαν να ελέγχετε τα μηνύματά σας.

Τηλεχειρισμός: easyPocket.

Το κομψό easyPocketTM με τα μεγάλα, πρακτικά κουμπιά του και την ευανάγνωστη οθόνη του κάνει ευκολότερο από ποτέ τον χειρισμό των λειτουργιών των ακουστικών βαρηκοΐας σας.

Διακριτική ρύθμιση: miniPocket

Η ιδανική λύση για όποιον θέλει διακριτικό, άνετο έλεγχο των ακουστικών βαρηκοΐας χωρίς την ανάγκη για ένα μεγάλο τηλεχειριστήριο ή έξυπνο τηλέφωνο. Αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση, το miniPocket είναι αρκετά μικρό για να τοποθετηθεί σε ένα μπρελόκ, αλλά και αρκετά ισχυρό ώστε να ελέγχει όλες τις βασικές λειτουργίες.

Εφαρμογή touchControl: Πλήρης διακριτική ευχέρεια στην παλάμη του χεριού σας.

 Μετατρέψτε το έξυπνο τηλέφωνό σας σε διακριτικό τηλεχειριστήριο για τα ακουστικά βαρηκοΐας σας: η εφαρμογή touchControl AppTM σας επιτρέπει απολαμβάνετε ένα υψηλό επίπεδο άνεσης κατά το χειρισμό στις άκρες των δακτύλων σας.

Αλλάξτε τα προγράμματα ήχου και ρυθμίστε την ένταση, τα μπάσα και τα πρίμα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο.