Άνετο, σχεδόν αόρατο, ξεκούραστο.

Από τα μικρότερα της οικογένειας των ακουστικών μας βαρηκοΐας, το AceTM τοποθετείται σχεδόν αόρατα πίσω από το αυτί για μεγαλύτερη διακριτικότητα. Η μικροσκοπική του μορφή παρέχει απίστευτη ένταση για ξεκούραστη ακρόαση, και χάρη στην εφαρμογή touchControl AppTM μπορείτε να το ρυθμίζετε εύκολα και διακριτικά.

Τα Ace με μια ματιά

Επιλογή τηλεχειριστηρίου: Το ακουστικό βαρηκοΐας μπορεί να ρυθμίζεται διακριτικά μέσω των εφαρμογών touchControl και miniPocket.

Κατευθυντικά μικρόφωνα: Βελτιώνουν την κατανόηση της ομιλίας σε περιβάλλον θορύβου επικεντρώνοντας στο άτομο που βρίσκεται μπροστά σας.

Αξιολογημένα ως IP67: Ανθεκτικά στην υγρασία, τον ιδρώτα, τη σκόνη και τις ακαθαρσίες για μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Μπαταριοθήκη: Σας επιτρέπει να ανοίγετε και να κλείνετε εύκολα τη συσκευή σας.

Πλήκτρο επιλογής: Για χειροκίνητη ρύθμιση των προγραμμάτων.

Ανταλλάξιμα εξωτερικά καπάκια: Εάν οι χρωματικές σας προτιμήσεις αλλάξουν, ο Επαγγελματίας Υγείας που εξειδικεύεται σε προβλήματα ακοής – ακοοπροθετιστής μπορεί να αλλάξει το εξωτερικό καπάκι.

MiniReceiver 2.0: Για άριστη απόδοση ήχου. Διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά μήκη και επίπεδα ισχύος S, M, P και HP.

Κατεβάστε την εφαρμογή touchControl

  • SHARE:

Διακριτική ρύθμιση: miniPocket

Η ιδανική λύση για όποιον θέλει διακριτικό, άνετο έλεγχο των ακουστικών βαρηκοΐας χωρίς την ανάγκη για ένα μεγάλο τηλεχειριστήριο ή έξυπνο τηλέφωνο. Αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση, το miniPocket είναι αρκετά μικρό για να τοποθετηθεί σε ένα μπρελόκ, αλλά και αρκετά ισχυρό ώστε να ελέγχει όλες τις βασικές λειτουργίες.

Εφαρμογή touchControl: Πλήρης διακριτική ευχέρεια στην παλάμη του χεριού σας.

 Μετατρέψτε το έξυπνο τηλέφωνό σας σε διακριτικό τηλεχειριστήριο για τα ακουστικά βαρηκοΐας σας: η εφαρμογή touchControl AppTM σας επιτρέπει απολαμβάνετε ένα υψηλό επίπεδο άνεσης κατά το χειρισμό στις άκρες των δακτύλων σας.

Αλλάξτε τα προγράμματα ήχου και ρυθμίστε την ένταση, τα μπάσα και τα πρίμα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο.