Τα Pure Charge&Go Nx με μια ματιά

Σύνδεση  Bluetooth: Άμεση συνδεσιμότητα σε smartphone για τηλεφωνική κλήση / ροή ήχου και σε StreamLine TV για ροή τηλεόρασης μαζί με προηγμένες επιλογές τηλεχειριστηρίου μέσω της εφαρμογής myControl.

Επιλογή τηλεχειριστηρίου: Το ακουστικό βαρηκοΐας μπορεί να ελεγχθεί διακριτικά μέσω της εφαρμογής TouchControl και του miniPocket.

OVP (Own Voice Processing): Το OVP παρέχει την πιο φυσική φωνή με ασυμβίβαστη ακρόαση για μια φυσική συνολική εμπειρία, επεξεργάζοντας  τη φωνή του χρήστη άμεσα και εντελώς ανεξάρτητα από όλες τις άλλες φωνές και ήχους.

Ultra HD e2e: Το Ultra HD e2e είναι ο συνεχής σύνδεσμος αυτιού-αυτιού πλήρους εύρους ζώνης με επεξεργασία ήχου και ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των ακουστικών που επιτρέπουν ασυναγώνιστη απόδοση με OVP (Own Voice Processing) και «καλύτερη από την κανονική ακοή» *.

Κατευθυντικά μικρόφωνα: Βελτιώστε την κατανόηση της ομιλίας στο θόρυβο εστιάζοντας στο άτομο που βρίσκεται μπροστά σας.

TwinPhone: Το τηλεφωνικό σήμα μεταδίδεται καθαρά από το ένα ακουστικό στο άλλο.

Ασύρματη CROS / BiCROS: Η συσκευή πομπού στέλνει επεξεργασμένα ηχητικά σήματα στο ακουστικό βαρηκοΐας στο άλλο αυτί μέσω e2e wireless 3.0.

Εξαερισμός: Εξασφαλίζει αερισμό στο αυτί.

IP68: Ανθεκτικό στην υγρασία, τον ιδρώτα, τη σκόνη και τη βρωμιά για μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Επαναφορτιζόμενη κυψέλη ιόντων λιθίου: Η ενσωματωμένη κυψέλη τροφοδοσίας παρέχει στα ακουστικά σας βολική και μακροχρόνια ενέργεια. Μπορείτε να τα φορτίσετε ενώ κοιμάστε και να ακούτε όλη την ημέρα, συμπεριλαμβανομένης της ροής των τηλεφωνικών κλήσεων, της μουσικής και του ήχου της τηλεόρασης.

Κουμπί: Για μη αυτόματες ρυθμίσεις προγράμματος.

Αλλαγή στο  περίβλημα: Εάν αλλάξουν οι προτιμήσεις χρώματος, ένας επαγγελματίας φροντίδας ακοής μπορεί να ανταλλάξει το περίβλημα.

miniReceiver 2.0: Για εξαιρετική απόδοση ήχου. Διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά μήκη και επίπεδα ισχύος S, M, P και HP.

Θεραπεία εμβοών: Σήματα θεραπείας εμβοών ή μικτή λειτουργία. Με θεραπεία εγκοπής, έχετε πέντε τύπους στατικού θορύβου και τέσσερα σήματα κύματος ωκεανών.

Σχεδιασμός OneShell: Χωρίς πόρτα μπαταρίας, χωρίς επαφές: Το στιβαρό περίβλημα είναι όμορφα γλυπτό για άνεση και κομψότητα.

Σχεδιασμός OneShell: Χωρίς πορτάκι  μπαταρίας, χωρίς επαφές: Το στιβαρό περίβλημα είναι όμορφα διαμορφωμένο για άνεση και κομψότητα.

Διακριτική ρύθμιση: miniPocket
Η ιδανική λύση για όποιον θέλει διακριτικό, άνετο έλεγχο των ακουστικών βαρηκοΐας χωρίς την ανάγκη για ένα μεγάλο τηλεχειριστήριο ή έξυπνο τηλέφωνο. Αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση, το miniPocket είναι αρκετά μικρό για να τοποθετηθεί σε ένα μπρελόκ, αλλά και αρκετά ισχυρό ώστε να ελέγχει όλες τις βασικές λειτουργίες.

Εφαρμογή touchControl
Πλήρης διακριτική ευχέρεια στην παλάμη του χεριού σας.
Μετατρέψτε το έξυπνο τηλέφωνό σας σε διακριτικό τηλεχειριστήριο για τα ακουστικά βαρηκοΐας σας: η εφαρμογή touchControl AppTM σας επιτρέπει απολαμβάνετε ένα υψηλό επίπεδο άνεσης κατά το χειρισμό στις άκρες των δακτύλων σας.

Αλλάξτε τα προγράμματα ήχου και ρυθμίστε την ένταση, τα μπάσα και τα πρίμα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο.

Άκου τον ήχο της δικής σου φωνής

Απολαμβάνοντας τις εξωτερικές δραστηριότητες με φίλους, πραγματοποιώντας μακρές επαγγελματικές συναντήσεις, ακούγοντας το αγαπημένο σας podcast ή την αγαπημένη σας μουσική – ανεξάρτητα από το πόση δραστηριότητα και εργασία θέλετε να ενσωματώσετε στη μέρα σας, το Pure ™ Charge & Go της Signia θα συνεχίζει να σας συνοδεύει. Σύμφωνα με το όνομά του, το Pure Charge & Go μπορεί να φορτιστεί πλήρως ενώ κοιμάστε, ώστε να είναι πάντα έτοιμο όταν θα είστε και εσείς έτοιμοι.

Click Sleeves
Διαθέσιμο σε διάφορα μεγέθη, εξαιρετικά μαλακά μανίκια σιλικόνης απλά κάντε κλικ στα ακουστικά βαρηκοΐας σας. Κάθονται με ασφάλεια στα αυτιά σας για μια εντελώς φυσική, τέλεια εφαρμογή επί τόπου – δεν χρειάζεται να περιμένετε για ένα προσαρμοσμένο περίβλημα όπως με άλλα βοηθήματα ακοής εντός του αυτιού.

Αλλάξτε τα προγράμματα ήχου και ρυθμίστε την ένταση, τα μπάσα και τα πρίμα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο.

StreamLine Mic
Το νέο StreamLine Mic παρέχει πλήρη ροή ήχου hands-free για τηλεφωνικές κλήσεις και μουσική με οποιοδήποτε smartphone Bluetooth. Λειτουργεί επίσης ως απομακρυσμένο μικρόφωνο.

Αλλάξτε τα προγράμματα ήχου και ρυθμίστε την ένταση, τα μπάσα και τα πρίμα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο.

StreamLine TV
Χάρη στο StreamLine TV, ο ήχος από την τηλεόρασή σας μπορεί να τροφοδοτηθεί απευθείας στα ακουστικά σας. Μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε την ένταση ξεχωριστά μέσω της εφαρμογής myControl.

Αλλάξτε τα προγράμματα ήχου και ρυθμίστε την ένταση, τα μπάσα και τα πρίμα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο.

  • SHARE: