Τα Pure 312NX με μια ματιά

Συνδεσιμότητα Bluetooth: Άμεση συνδεσιμότητα σε smartphone για τηλεφωνική κλήση / ροή ήχου και σε StreamLine TV για ροή τηλεόρασης μαζί με προηγμένες επιλογές τηλεχειριστηρίου μέσω της εφαρμογής myControl.

Επιλογή τηλεχειριστηρίου: Το ακουστικό βαρηκοΐας μπορεί να ελεγχθεί διακριτικά μέσω της εφαρμογής myControl.

OVP (Own Voice Processing): Το OVP παρέχει την πιο φυσική φωνή με ασυμβίβαστη ακρόαση για μια φυσική συνολική εμπειρία, επεξεργάζοντας τη φωνή του χρήστη άμεσα και εντελώς ανεξάρτητα από όλες τις άλλες φωνές και ήχους.

Ultra HD e2e: Το Ultra HD e2e είναι ο συνεχής σύνδεσμος αυτιού-αυτιού πλήρους εύρους ζώνης με επεξεργασία ήχου και ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των ακουστικών που επιτρέπουν ασυναγώνιστη απόδοση με OVP (Own Voice Processing) και «καλύτερη από την κανονική ακοή» *.

Κατευθυντικά μικρόφωνα: Βελτιώστε την κατανόηση της ομιλίας στο θόρυβο εστιάζοντας στο άτομο που βρίσκεται μπροστά σας.

TwinPhone: Το τηλεφωνικό σήμα μεταδίδεται καθαρά από το ένα ακουστικό στο άλλο.

Βαθμολογία IP68: Ανθεκτικό στην υγρασία, τον ιδρώτα, τη σκόνη και τη βρωμιά για μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Χώρος μπαταρίας: Σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε τη συσκευή σας εύκολα.

Διακόπτης Rocker: Για ρυθμίσεις ακρόασης ή ρυθμίσεις έντασης.

Αλλαγή στο περίβλημα: Εάν αλλάξουν οι προτιμήσεις χρώματος, ένας επαγγελματίας φροντίδας ακοής μπορεί να ανταλλάξει το περίβλημα.

miniReceiver 2.0: Για εξαιρετική απόδοση ήχου. Διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά μήκη και επίπεδα ισχύος S, M, P και HP.

Θεραπεία εμβοών: Σήματα θεραπείας εμβοών ή μικτή λειτουργία. Με θεραπεία εγκοπής, έχετε πέντε τύπους στατικού θορύβου και τέσσερα σήματα κύματος ωκεανών.

Ασύρματο Noahlink
Η βιομηχανική τυποποιημένη διεπαφή προγραμματισμού που βασίζεται στο πρότυπο χαμηλής ενέργειας Bluetooth. Επιτρέπει τον εντελώς ασύρματο προγραμματισμό των βοηθητικών ακουστικών Signia Nx και Pure 13 BT.

Click Sleeves
Η κορυφαία ακουστική ζεύξη προσφέρει βελτιωμένη σταθερότητα ανάδρασης, ανώτερη άνεση στη φθορά και συγκράτηση μαζί με άμεση εφαρμογή.

Το εξαιρετικά προσαρμόσιμο, μανίκι Click Sleeve μίας χρήσης εξασφαλίζει ένα επίπεδο άνεσης και συγκράτησης του ακουστικού βαρηκοΐας στο αυτί. Έρχονται σε κλειστή και αεριζόμενη έκδοση.

Ένα νέο μέγεθος xS (εκτός από τα S, M και L) αυξάνει τους ρυθμούς προσαρμογής, ενώ το νέο καπνιστό χρώμα ενισχύει την αντοχή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η χρήσιμη πλευρική ένδειξη παρέχει προσανατολισμό στους χρήστες κατά την εισαγωγή των ακουστικών βαρηκοΐας. Και η έξυπνη προστασία στροφής παρέχει εξαιρετική άνεση στη φθορά.

Κατεβάστε την εφαρμογή touchControl

Το μικρότερο πλήρως εξοπλισμένο ακουστικό με άμεση ροή.

Εξοπλισμένο με όλα τα πλεονεκτήματα της νέας πλατφόρμας Signia Nx, το Pure ™ 312 Nx διατηρεί τη φωνή του χρήστη και το υπόλοιπο ηχητικό τοπίο σε τέλεια ισορροπία. Με αυτόν τον τρόπο, προσφέρει τον πιο φυσικό ήχο και την υψηλότερη απόδοση ακοής σε ένα μικρό, κομψό περίβλημα.

Ο μοναδικός σχεδιασμός κεραίας με άκρη λέιζερ προσφέρει το μικρότερο δυνατό μέγεθος για άμεση ροή και τηλεχειριστήριο που βασίζεται σε Bluetooth μέσω της εφαρμογής myControl, χωρίς συμβιβασμούς στην υψηλότερη απόδοση ακοής.
Επιπλέον, το TeleCare 3.0 επιτρέπει στους πελάτες σας να απολαμβάνουν πλήρη ζωντανή απομακρυσμένη υποστήριξη και γρήγορες, ομαλές δοκιμές.

StreamLine Mic
Το νέο StreamLine Mic παρέχει πλήρη ροή ήχου hands-free για τηλεφωνικές κλήσεις και μουσική με οποιοδήποτε smartphone Bluetooth. Λειτουργεί επίσης ως απομακρυσμένο μικρόφωνο.

StreamLine TV
Ο ήχος της τηλεόρασης μπορεί να τροφοδοτηθεί απευθείας σε βοηθήματα ακοής Signia Nx ή Pure 13 BT μέσω του πομπού StreamLine TV. Οι χρήστες μπορούν ακόμη και να ρυθμίσουν την ένταση της τηλεόρασης ξεχωριστά μέσω της εφαρμογής myControl.

Διακριτική ρύθμιση: miniPocket
Η ιδανική λύση για όποιον θέλει διακριτικό, άνετο έλεγχο των ακουστικών βαρηκοΐας χωρίς την ανάγκη για ένα μεγάλο τηλεχειριστήριο ή έξυπνο τηλέφωνο. Αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση, το miniPocket είναι αρκετά μικρό για να τοποθετηθεί σε ένα μπρελόκ, αλλά και αρκετά ισχυρό ώστε να ελέγχει όλες τις βασικές λειτουργίες.

  • SHARE: