Τα Pure 13 BT με μια ματιά

Συνδεσιμότητα Bluetooth: Άμεση συνδεσιμότητα σε smartphone για τηλεφωνική κλήση / ροή ήχου και σε StreamLine TV για ροή τηλεόρασης μαζί με προηγμένες επιλογές τηλεχειριστηρίου μέσω της εφαρμογής myControl.

Επιλογή τηλεχειριστηρίου: Το ακουστικό βαρηκοΐας μπορεί να ελεγχθεί διακριτικά μέσω της εφαρμογής myControl.

HD e2e: Τεχνολογία υψηλής ευκρίνειας e2e 3.0 (HD e2e) με ακουστικό όφελος μέσω δυνατοτήτων smartphone.

Κατευθυντικά μικρόφωνα: Βελτιώστε την κατανόηση της ομιλίας στο θόρυβο εστιάζοντας στο άτομο που βρίσκεται μπροστά σας.

Βαθμολογία IP67: Ανθεκτικό στην υγρασία, τον ιδρώτα, τη σκόνη και τη βρωμιά για μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Χώρος μπαταρίας: Σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη συσκευή σας εύκολα.

Διακόπτης Rocker: Για ρυθμίσεις ακρόασης ή ρυθμίσεις έντασης.

Ανταλλάξιμο περίβλημα: Εάν αλλάξουν οι προτιμήσεις χρώματος, ένας επαγγελματίας φροντίδας ακοής μπορεί να ανταλλάξει το περίβλημα.

miniReceiver 2.0: Για εξαιρετική απόδοση ήχου. Διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά μήκη και επίπεδα ισχύος S, M, P και HP.

Θεραπεία εμβοών: Θεραπεία εμβοών μόνο σημάτων ή μικτή λειτουργία.

Πέντε πλεονεκτήματα της ακρόασης μέσω Bluetooth.

Εντοπισμός της κίνησης
Τα ακουστικά βαρηκοΐας προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις τους με βάση τα δεδομένα κίνησης της εφαρμογής myControl για να παρέχουν τη βέλτιστη ακοή ακόμα κι όταν είστε σε κίνηση.

Έκθεση σε ήχους
Τα ακουστικά βαρηκοΐας σάς βοηθούν να φροντίζετε για την υγεία της ακοής σας. Παρόμοια με έναν καταγραφέα φυσικής κατάστασης, δημιουργούν το δικό σας ατομικό προφίλ ήχων με την πάροδο του χρόνου με βάση την έκθεση στο θόρυβο ώστε να μπορέσετε να μάθετε πώς να προστατεύετε την ακοή σας.

Μουσική
Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική να μεταδίδεται απευθείας στα ακουστικά βαρηκοΐας σας για μια εξαιρετική εμπειρία ήχου.

Τηλεφωνικές κλήσεις
Κατευθύνετε τις τηλεφωνικές κλήσεις απευθείας από το έξυπνο τηλέφωνό σας στα ακουστικά βαρηκοΐας σας για πλήρη άνεση.

StreamLine TV
Χάρη στo StreamLine TV, ο ήχος από την τηλεόρασή σας μπορεί να κατευθυνθεί απευθείας στα ακουστικά βαρηκοΐας σας Pure 13 BT. Μπορείτε ακόμη να προσαρμόσετε την ένταση του ήχου μεμονωμένα μέσω της εφαρμογής myControl.

Επανάσταση στην ακρόαση ακριβείας.

Η παγκοσμίως κορυφαία εμπειρία της Signia μόλις έγινε ακόμη καλύτερη με την νέα εποχή ακρόασης μέσω Bluetooth. Τα νέα Pure™ 13 BT παρέχουν ξεκούραστη ακρόαση για τον δικό σας τρόπο ζωής. Μείνετε συνδεδεμένοι με ό,τι έχει σημασία είτε χαλαρώνετε είτε είστε σε κίνηση.

Η καλύτερη εμπειρία ακρόασης μόλις έγινε ακόμη καλύτερη.
Σε συνδυασμό με την εφαρμογή myControl, τα Pure 13 BT της Signia σάς παρέχουν ακοή ακόμα καλύτερη από την φυσιολογική*, προσαρμοσμένη στον δικό σας τρόπο ζωής. Η εφαρμογή δεν επιτρέπει απλά την άμεση συνεχή ροή ήχου, αλλά στέλνει επιπλέον πληροφορίες στα ακουστικά βαρηκοΐας σας για την καλύτερη δυνατή ακρόαση ενώ βρίσκεστε σε κίνηση, διασφαλίζοντας τη χαλάρωση και την ασφάλειά σας ότι και εάν βρεθεί στο δρόμο σας.

StreamLine TV
Χάρη στo StreamLine TV, ο ήχος από την τηλεόρασή σας μπορεί να κατευθυνθεί απευθείας στα ακουστικά βαρηκοΐας σας Pure 13 BT. Μπορείτε ακόμη να προσαρμόσετε την ένταση του ήχου μεμονωμένα μέσω της εφαρμογής myControl.

Κατεβάστε την εφαρμογή touchControl

  • SHARE: