Τα Prompt με μια ματιά

<strong>Διπλά χειριστήρια</strong>: Ενσωματωμένο πλήκτρο και διακόπτη για χειροκίνητο έλεγχο, συμπεριλαμβανομένου ενός προγραμματιζόμενου κλειδώματος κλειδιού για την αποφυγή ακούσιων αλλαγών προγράμματος ή έντασης.

<strong>Άμεση είσοδος ήχου</strong>: Τα μοντέλα Prompt BTE διαθέτουν ένα τυπικό διαμέρισμα μπαταρίας που μπορεί να ανταλλαχθεί με ένα με απευθείας σύνδεση εισόδου ήχου.

<strong>Κατευθυντικά μικρόφωνα</strong>: Η βελτιστοποιημένη τοποθέτηση και ο προσανατολισμός παρέχουν βελτιωμένη κατεύθυνση για να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή απόδοση ακρόασης.

<strong>Ανθεκτικό και αξιόπιστο περίβλημα</strong>: Δοκιμασμένο και δοκιμασμένο στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα, τα περιβλήματα της Prompt BTE είναι ανθεκτικά στην υγρασία, τον ιδρώτα, τη σκόνη και τη βρωμιά.

<strong>Πόρτα μπαταρίας</strong>: Με λειτουργία on / off.

<strong>Αεριζόμενο μανίκι</strong>: Εξασφαλίζει αερισμό στο αυτί και βελτιώνει την άνεση στη φθορά και την ακρόαση.

Φορτιστής: eCharger.
Το eCharger επαναφορτίζει και αφαιρεί την υγρασία από τα ακουστικά βαρηκοΐας σας κατά τη διάρκεια της νύχτας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αλλαγή των μπαταριών.

Το eCharger σας γίνεται μεταφερόμενο: Προσαρμογέας αυτοκινήτου.
Ο προαιρετικός προσαρμογέας αυτοκινήτου σας επιτρέπει να πάρετε το eCharger μαζί σας ακόμα και όταν είστε στο δρόμο, για να γεμίσετε τις μπαταρίες των ακουστικών βαρηκοΐας σας όπου κι αν πάτε.

Τηλεχειρισμός: easyPocket.
Το κομψό easyPocketTM με τα μεγάλα, πρακτικά κουμπιά του και την ευανάγνωστη οθόνη του κάνει ευκολότερο από ποτέ τον χειρισμό των λειτουργιών των ακουστικών βαρηκοΐας σας.

Διακριτική ρύθμιση: miniPocket
Η ιδανική λύση για όποιον θέλει διακριτικό, άνετο έλεγχο των ακουστικών βαρηκοΐας χωρίς την ανάγκη για ένα μεγάλο τηλεχειριστήριο ή έξυπνο τηλέφωνο. Αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση, το miniPocket είναι αρκετά μικρό για να τοποθετηθεί σε ένα μπρελόκ, αλλά και αρκετά ισχυρό ώστε να ελέγχει όλες τις βασικές λειτουργίες.

Κάντε τους πελάτες σας στο κέντρο της προσοχής.

Διαθέσιμα σε μια γκάμα εξαρτημάτων BTE και Click-ITE, τα γρήγορα ακουστικά όργανα προσφέρουν εξαιρετική άνεση στη φθορά και ευκολία χρήσης σε μια σειρά λύσεων για σχεδόν κάθε μορφή απώλειας ακοής. Τρία μοντέλα BTE προσφέρουν διαφορετικά επίπεδα ενίσχυσης έως το SP για σοβαρή απώλεια ακοής. Τα Click-CIC και Click-ITC, με τα έξυπνα, εναλλάξιμα, εξαιρετικά μαλακά μανίκια Click που κάνουν απλά κλικ στο όργανο, χωράνε όμορφα και σε δευτερόλεπτα.

Η σύνδεσή σας με το easyTek: TV Transmitter.
Το TV Transmitter* συνδέει τις τηλεοράσεις που δεν έχουν λειτουργία Bluetooth στο easyTek. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να κατευθύνετε ασύρματα τον ήχο απευθείας στα ακουστικά βαρηκοΐας σας και να απολαύσετε πλήρως την αγαπημένη σας ταινία.

Συνοδευτικό μικρόφωνο: VoiceLink.
Το VoiceLinkTM συνδέεται ασύρματα με το easyTek. Όταν δοθεί το μικρόφωνο στον ομιλητή, κατευθύνεται απευθείας η φωνή του στα ακουστικά βαρηκοΐας σας – πράγμα ιδιαίτερα χρήσιμο σε καταστάσεις όπου είναι δύσκολη η ακρόαση, όπως οι συναντήσεις.

Εφαρμογή easyTek: Περισσότερη διακριτικότητα, περισσότερη άνεση, περισσότερες επιλογές.
Η εφαρμογή easyTekTM προσφέρει ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα στο easyTek, ενώ προσθέτει το στοιχείο της διακριτικότητας.

Η εφαρμογή easyTek, ξεπερνώντας ακόμη και το easyTek στις λειτουργίες του, σας επιτρέπει να βλέπετε την κατάσταση των ακουστικών βαρηκοΐας σας στην οθόνη του έξυπνου τηλεφώνου σας, να κατευθύνετε προς εσάς ήχους από πηγές ήχου ή να το χρησιμοποιείτε ως τηλεχειριστήριο. Και επειδή μπορείτε να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις με το έξυπνο τηλέφωνό σας, η αλλαγή των ρυθμίσεων των ακουστικών βαρηκοΐας σας φαίνεται απλά σαν να ελέγχετε τα μηνύματά σας.

Εφαρμογή touchControl: Πλήρης διακριτική ευχέρεια στην παλάμη του χεριού σας.
Μετατρέψτε το έξυπνο τηλέφωνό σας σε διακριτικό τηλεχειριστήριο για τα ακουστικά βαρηκοΐας σας: η εφαρμογή touchControl AppTM σας επιτρέπει απολαμβάνετε ένα υψηλό επίπεδο άνεσης κατά το χειρισμό στις άκρες των δακτύλων σας.

Αλλάξτε τα προγράμματα ήχου και ρυθμίστε την ένταση, τα μπάσα και τα πρίμα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο.

Κατεβάστε την εφαρμογή touchControl

<img class=”wp-image-5957 alignleft” src=”https://andreadi-akoustika.gr/wp-content/uploads/2016/10/touchControl_app-icon_frame-round_300x300px.png” alt=”” width=”200″ height=”200″ /><a href=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hearing.healthcare.siemens.touchcontrol”><img class=”alignnone wp-image-5956″ src=”https://andreadi-akoustika.gr/wp-content/uploads/2016/10/google-play-badge_en_300px-300×89-300×89.png” alt=”” width=”300″ height=”65″ />
</a><a href=”https://itunes.apple.com/us/app/siemens-touchcontrol/id892381200?mt=8″><img class=”alignnone wp-image-5955″ src=”https://andreadi-akoustika.gr/wp-content/uploads/2016/10/Apple-App-Store-Badge_en_300px-300×89-300×89.png” alt=”” width=”300″ height=”65″ /></a>

  • SHARE: