Τα Motion με μια ματιά

Επιλογή τηλεχειριστηρίου: Το ακουστικό βαρηκοΐας μπορεί να ρυθμίζεται διακριτικά μέσω των εφαρμογών touchControl και miniPocket.

Κατευθυντικά μικρόφωνα: Βελτιώνουν την κατανόηση της ομιλίας σε περιβάλλον θορύβου επικεντρώνοντας στο άτομο που βρίσκεται μπροστά σας.

Αξιολογημένα ως IP67: Ανθεκτικά στην υγρασία, τον ιδρώτα, τη σκόνη και τις ακαθαρσίες για μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Μπαταριοθήκη: Σας επιτρέπει να ανοίγετε και να κλείνετε εύκολα τη συσκευή σας.

Διακόπτης Rocker: Για τη ρύθμιση ακουστικών προγραμμάτων ή έντασης.

Επαφές φόρτισης: Για την επαναφόρτιση και την αποφυγή χειρισμού μπαταριών.

Ανταλλάξιμα εξωτερικά καπάκια: Εάν οι χρωματικές σας προτιμήσεις αλλάξουν, ο Επαγγελματίας Υγείας που εξειδικεύεται σε προβλήματα ακοής – ακοοπροθετιστής μπορεί να αλλάξει το εξωτερικό καπάκι.

Σωληνάρια ThinTube: Εξαιρετικά λεπτό, ευέλικτο και διακριτικό, το ανθεκτικό σωληνάριο ThinTube παρέχει τη βέλτιστη μετάδοση του ήχου και ένα υψηλό επίπεδο άνεσης στην εφαρμογή.

TwinPhone: Το τηλεφωνικό σήμα μεταδίδεται καθαρά από το ένα ακουστικό στο άλλο.

Ασύρματη συνδεσιμότητα: Το ασύρματο 3.0 e2e επιτρέπει εύκολη ροή ήχου και λειτουργία τηλεχειριστηρίου μέσω της εφαρμογής easyTek.

Ασύρματο CROS/BiCROS: Ο πομπός στέλνει επεξεργασμένα σήματα ήχου στο ακουστικό βαρηκοΐας στο άλλο αυτί μέσω του ασύρματου e2e 3.0.

Συσκευή Ηχοκάλυψης Εμβοών: Τέσσερα μόνα ή μικτής φύσης θεραπευτικά σήματα για τις εμβοές. Με πέντε σήματα στατικού θορύβου και τέσσερα σήματα κυμάτων του ωκεανού.

Φορτιστής: eCharger.
Το eCharger επαναφορτίζει και αφαιρεί την υγρασία από τα ακουστικά βαρηκοΐας σας κατά τη διάρκεια της νύχτας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αλλαγή των μπαταριών.

Το eCharger σας γίνεται μεταφερόμενο: Προσαρμογέας αυτοκινήτου.
Ο προαιρετικός προσαρμογέας αυτοκινήτου σας επιτρέπει να πάρετε το eCharger μαζί σας ακόμα και όταν είστε στο δρόμο, για να γεμίσετε τις μπαταρίες των ακουστικών βαρηκοΐας σας όπου κι αν πάτε.

Κομψό, εύκολα ρυθμιζόμενο, ξεκούραστο.

Με ένα μοντέλο που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε απαίτηση ακρόασης, το νέο MotionTM προσαρμόζεται άνετα και διακριτικά πίσω από το αυτί σας. Εύκολο στη ρύθμιση και στον έλεγχο, είναι εξοπλισμένο με λειτουργίες που σας επιτρέπουν να ακούτε με άνεση όλη μέρα. Οποιαδήποτε και να είναι η κατάσταση, μπορείτε απλά να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε.

Η σύνδεσή σας με το easyTek: TV Transmitter.
Το TV Transmitter* συνδέει τις τηλεοράσεις που δεν έχουν λειτουργία Bluetooth στο easyTek. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να κατευθύνετε ασύρματα τον ήχο απευθείας στα ακουστικά βαρηκοΐας σας και να απολαύσετε πλήρως την αγαπημένη σας ταινία.

Συνοδευτικό μικρόφωνο: VoiceLink.
Το VoiceLinkTM συνδέεται ασύρματα με το easyTek. Όταν δοθεί το μικρόφωνο στον ομιλητή, κατευθύνεται απευθείας η φωνή του στα ακουστικά βαρηκοΐας σας – πράγμα ιδιαίτερα χρήσιμο σε καταστάσεις όπου είναι δύσκολη η ακρόαση, όπως οι συναντήσεις.

Εφαρμογή easyTek: Περισσότερη διακριτικότητα, περισσότερη άνεση, περισσότερες επιλογές.
Η εφαρμογή easyTekTM προσφέρει ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα στο easyTek, ενώ προσθέτει το στοιχείο της διακριτικότητας.

Η εφαρμογή easyTek, ξεπερνώντας ακόμη και το easyTek στις λειτουργίες του, σας επιτρέπει να βλέπετε την κατάσταση των ακουστικών βαρηκοΐας σας στην οθόνη του έξυπνου τηλεφώνου σας, να κατευθύνετε προς εσάς ήχους από πηγές ήχου ή να το χρησιμοποιείτε ως τηλεχειριστήριο. Και επειδή μπορείτε να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις με το έξυπνο τηλέφωνό σας, η αλλαγή των ρυθμίσεων των ακουστικών βαρηκοΐας σας φαίνεται απλά σαν να ελέγχετε τα μηνύματά σας.

Κατεβάστε την εφαρμογή touchControl

  • SHARE: