Τα Intuis 3 M BTE με μια ματιά

Κατευθυντικά μικρόφωνα: Βελτιώνουν την κατανόηση της ομιλίας σε περιβάλλον θορύβου επικεντρώνοντας στο άτομο που βρίσκεται μπροστά σας.

Ανθεκτικό και αξιόπιστο περίβλημα: Δοκιμασμένο στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα, τα περιβλήματα της Prompt BTE είναι ανθεκτικά στην υγρασία, τον ιδρώτα, τη σκόνη και τη βρωμιά.

Άμεση είσοδος ήχου: Τα μοντέλα Prompt BTE διαθέτουν ένα τυπικό διαμέρισμα μπαταρίας που μπορεί να ανταλλαχθεί με ένα με απευθείας σύνδεση εισόδου ήχου.

Διπλά χειριστήρια: Ενσωματωμένο πλήκτρο και διακόπτη για χειροκίνητο έλεγχο, συμπεριλαμβανομένου ενός προγραμματιζόμενου κλειδώματος κλειδιού για την αποφυγή ακούσιων αλλαγών προγράμματος ή έντασης.

Πόρτα μπαταρίας: Με λειτουργία on / off.

Αεριζόμενο μανίκι: Εξασφαλίζει αερισμό στο αυτί και βελτιώνει την άνεση στη φθορά και την ακρόαση.

Εφαρμογή touchControl
Μετατρέψτε το έξυπνο τηλέφωνό σας σε διακριτικό τηλεχειριστήριο για τα ακουστικά βαρηκοΐας σας: η εφαρμογή touchControl AppTM σας επιτρέπει απολαμβάνετε ένα υψηλό επίπεδο άνεσης κατά το χειρισμό στις άκρες των δακτύλων σας.

Αλλάξτε τα προγράμματα ήχου και ρυθμίστε την ένταση, τα μπάσα και τα πρίμα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο.

Αποδεδειγμένη τεχνολογία, εξαιρετική άνεση.

Με τη νέα οικογένεια Intuis 3 της Signia, μπορείτε να παρέχετε στους πελάτες σας την ευκολία των εύκολων, διακριτικών επιλογών χειρισμού και της TeleCare. Για πρώτη φορά, αυτή η νέα γενιά ακουστικών βαρηκοΐας Intuis – από BTE έως ITE έως Click ITE – ελέγχεται εξ αποστάσεως μέσω της εφαρμογής TouchControl και του miniPocket και ακόμη και του TeleCare.

Όλα τα μοντέλα BTE, Click ITE και ITE στην οικογένεια Intuis 3 της Signia προσφέρουν αποδεδειγμένη τεχνολογία με MPO 6 καναλιών για προηγμένες επιλογές τοποθέτησης και για περισσότερες μεμονωμένες ρυθμίσεις. Το μοντέλο P έρχεται σε έναν νέο εργονομικό σχεδιασμό για εξαιρετική άνεση. Τα περισσότερα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με αυτόματα κατευθυντικά μικρόφωνα που παρέχουν μια πιο ακριβή εμπειρία ακοής.

Διακριτική ρύθμιση: miniPocket
Η ιδανική λύση για όποιον θέλει διακριτικό, άνετο έλεγχο των ακουστικών βαρηκοΐας χωρίς την ανάγκη για ένα μεγάλο τηλεχειριστήριο ή έξυπνο τηλέφωνο. Αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση, το miniPocket είναι αρκετά μικρό για να τοποθετηθεί σε ένα μπρελόκ, αλλά και αρκετά ισχυρό ώστε να ελέγχει όλες τις βασικές λειτουργίες.

Κατεβάστε την εφαρμογή touchControl

  • SHARE: