Τα Insio με μια ματιά

Επιλογή τηλεχειριστηρίου: Το ακουστικό βαρηκοΐας μπορεί να ρυθμίζεται διακριτικά μέσω των εφαρμογών touchControl και miniPocket.

Μπαταριοθήκη: Σας επιτρέπει να ανοίγετε και να κλείνετε εύκολα τη συσκευή σας.

Αεραγωγός: Διασφαλίζει τον αερισμό του αυτιού.

Πετονιά: Για εύκολη αφαίρεση από το αυτί.

Προστατευτικό από το κερί: Προστατεύει το ακουστικό βαρηκοΐας από το κερί του αυτιού. Διατίθενται διαφορετικές επιλογές προστατευτικών φίλτρων για το κερί.

Μικρόφωνο: Επικεντρώνεται στο ηχείο μπροστά από τον χρήστη ενώ μειώνεται ο θόρυβος στο παρασκήνιο.

Ασύρματη συνδεσιμότητα: Το ασύρματο 3.0 e2e επιτρέπει εύκολη ροή ήχου και λειτουργία τηλεχειριστηρίου μέσω της εφαρμογής easyTek.

Συσκευή Ηχοκάλυψης Εμβοών: Τέσσερα μόνα ή μικτής φύσης θεραπευτικά σήματα για τις εμβοές. Με πέντε σήματα στατικού θορύβου και τέσσερα σήματα κυμάτων του ωκεανού.

Ασύρματο CROS/BiCROS: Ο πομπός στέλνει επεξεργασμένα σήματα ήχου στο ακουστικό βαρηκοΐας στο άλλο αυτί μέσω του ασύρματου e2e 3.0.

Τηλεχειρισμός: easyPocket.
Το κομψό easyPocketTM με τα μεγάλα, πρακτικά κουμπιά του και την ευανάγνωστη οθόνη του κάνει ευκολότερο από ποτέ τον χειρισμό των λειτουργιών των ακουστικών βαρηκοΐας σας.

H ευκολία της ακρόασης.

Κατασκευασμένο κατά παραγγελία σύμφωνα με την ανατομία του αυτιού σας και την απώλεια της ακοής σας, το InsioTM είναι σχεδόν αόρατο και, χάρη στην εφαρμογή touchControl AppTM, εξαιρετικά διακριτικό. Και παρόλο το μικροσκοπικό του μέγεθος, είναι εξοπλισμένο με λειτουργικότητα που παρέχει ξεκούραστη ακρόαση σε όλα τα ακουστικά της οικογένειας Insio.

Συνοδευτικό μικρόφωνο: VoiceLink.
Το VoiceLinkTM συνδέεται ασύρματα με το easyTek. Όταν δοθεί το μικρόφωνο στον ομιλητή, κατευθύνεται απευθείας η φωνή του στα ακουστικά βαρηκοΐας σας – πράγμα ιδιαίτερα χρήσιμο σε καταστάσεις όπου είναι δύσκολη η ακρόαση, όπως οι συναντήσεις.

Εφαρμογή easyTek: Περισσότερη διακριτικότητα, περισσότερη άνεση, περισσότερες επιλογές.
Η εφαρμογή easyTekTM προσφέρει ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα στο easyTek, ενώ προσθέτει το στοιχείο της διακριτικότητας.

Η εφαρμογή easyTek, ξεπερνώντας ακόμη και το easyTek στις λειτουργίες του, σας επιτρέπει να βλέπετε την κατάσταση των ακουστικών βαρηκοΐας σας στην οθόνη του έξυπνου τηλεφώνου σας, να κατευθύνετε προς εσάς ήχους από πηγές ήχου ή να το χρησιμοποιείτε ως τηλεχειριστήριο. Και επειδή μπορείτε να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις με το έξυπνο τηλέφωνό σας, η αλλαγή των ρυθμίσεων των ακουστικών βαρηκοΐας σας φαίνεται απλά σαν να ελέγχετε τα μηνύματά σας.

Κατεβάστε την εφαρμογή touchControl

  • SHARE: